Vacature zelfstandig werkende kok - Stadsklooster San Damiano

maandag 11 juni 2018

Stadsklooster San Damiano is het nieuwe klooster van de minderbroeders franciscanen in ’s-Hertogenbosch. De gemeenschap die er komt te wonen zal bestaan uit mannen en vrouwen, die lid zijn van één van de franciscaanse ordes. Zij leven volgens de idealen van Franciscus van Assisi, die begaan was met alle mensen en met de schepping.

Per 1 augustus 2018 zoeken wij een

zelfstandig werkende kok
voor een dienstverband van gemiddeld 20 uur per week, voor bepaalde tijd (1 jaar).De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 15:00 uur tot 19:00 uur en incidenteel in het weekend of op feestdagen.Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn zoals opgenomen in het ‘Rechtspositiereglement voor werknemers in dienst van religieuze instituten’ (www.knr.nl)

Werkzaamheden
Je draagt zorg voor de bereiding van de warme avondmaaltijd voor ongeveer 10-25 personen per dag. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken en de gebruikte materialen. Ook zorg je voor de inkoop van de benodigde producten.

Kwaliteiten
Je hebt respect voor de leefwijze en idealen van de bewoners van Stadsklooster San Damiano. Je bent flexibel, enthousiast en vriendelijk. Service staat bij jou hoog in het vaandel en samenwerkingsgerichtheid is vanzelfsprekend.

Je koopt en kookt met eerbied voor het milieu. Je weet hoe je een goede en afwisselende maaltijd moet bereiden. Ook voor een vegetarische maaltijd draai jij je hand niet om. Je kookt zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Pakjes en zakjes laat je links liggen.

Functie-eisen
Je bent opgeleid als instellingskok of hebt een vergelijkbaar diploma.

Reacties
Gaat bovenstaande vacature écht over jou, dan zien wij je sollicitatie, voorzien van je curriculum vitae (cv) graag tegemoet voor 1 juli 2018
Je kunt je sollicitatie per post sturen naar:

Stadsklooster San Damiano
t.a.v. Hans van Bemmel ofm. (gardiaan)
Van der Does de Willeboissingel 12
5211 CB ’s-Hertogenbosch

webdesign: Artis.