Zin in verhalen?! - Stadsklooster San Damiano

maandag 2 maart 2020
Een enorm boek in een geschilderd landschap beschermt een klein bankje en een boompje.

Op de woensdagavonden 11 maart en 29 april organiseert Stadsklooster San Damiano weer 'Zin in verhalen?!' Dit zijn avonden waarin bewoners van het Stadsklooster samenkomen met (jong-)volwassenen om verhalen met elkaar te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en je te laten inspireren. De avonden zijn los mee te maken.

Verhalen zijn belangrijk in ons leven. Van kleins af aan groeien we ermee op. Je kunt je in verhalen verplaatsen en je ermee identificeren. Verhalen kunnen ons raken, inspireren, iets leren, ze kunnen je in een andere werkelijkheid brengen, een ander perspectief aanreiken. Een verhaal blijft hangen omdat het tot de verbeelding spreekt.

Per avond zullen we 1 of 2 verhalen uit de groep aan elkaar vertellen. Dat kan een verhaal uit de Bijbel zijn, een ander verhaal, een sprookje of misschien wel een zelf geschreven verhaal. Deel het verhaal dat jou raakt!

We zullen met elkaar in gesprek gaan over het gedeelde verhaal. Welke thema’s zitten erin, wat heeft het ons te zeggen, wat kunnen we ervan leren?

Praktische informatie:
Data:           11 maart 29 april
Tijd:            19.30-21.00 uur
Doelgroep:  20-50 jarigen
Kosten:       Geen. Een vrijwillige bijdrage mag
Locatie:       Stadsklooster San Damiano Van der Does de Willeboissingel 12 5211 CB ‘s-Hertogenbosch 073 613 01 55
Aanmelden: s-hertogenbosch@franciscanen.nl

webdesign: Artis.