Woongemeenschap De Wonne Almelo zoekt nieuwe kern-groepsleden

donderdag 18 februari 2021
De Wonne Almelo - kerngroep en tijdelijke bewoners

De Wonne Almelo is een oecumenische woongemeenschap op franciscaanse keest ge-schoeid. Ze bestaat uit een kerngroep (de vaste bewoners) en maximaal negen tijdelijke bewoners. Omdat zij geen ander onderdak hebben, wonen ze tijdelijk bij de kerngroep in huis.

Als vaste bewoners voeden we onze spiritualiteit en maatschappelijk betrokkenheid onder meer door twee meditatieve gebedsmomenten per dag in de huiskapel.

De Wonne zoekt nu uitbreiding van de kerngroep. Deze woongemeenschap vraagt van je dat je aandachtig, trouw en flexibel omgaat met vaak kwetsbare medebewoners. Het geeft daarentegen ook energie, en zin aan je bestaan. De kerngroepsleden ervaren het als een boeiende leefwijze, waaraan zij zelf ook groeien.

Voel jij je ertoe aangetrokken om medeverantwoordelijkheid te dragen voor het huis, voor elkaar en de tijdelijke bewoners? En als je je herkent in hun leefstijl, die ze zelf samen vatten als:

gastvrij en betrokken,Logo De Wonne Almelo
eenvoudig en duurzaam,
gevoed door geloof, hoop en liefde,

Kijk dan op www.dewonnealmelo.nl (onder: kerngroep) voor meer informatie. Je kunt contact opnemen via  0546-456436 of info@dewonnealmelo.nl.

webdesign: Artis.