Materialen en meer

Polsbandjes
De franciscanen zijn in 2011 begonnen met het gratis verspreiden van siliconen polsbandjes met als opschrift 'Vrede en alle goeds!' om bekendheid te geven aan hun boodschap. Na de start van deze actie ontstond vanuit de hele wereld een run op de gadgets. De eerste oplage van 3.000 was er in een mum van tijd doorheen. Er volgde een nieuwe bestelling van 22.000 bandjes. In februari 2014 werden er weer 5.000 besteld om aan de vraag te kunnen voldoen en in 2016 nog eens enkele duizenden. De polsbandjes zijn te bestellen bij de franciscanen in Megen: tel: 0412 465770, e-mail: fjw@franciscanen.nl. Zolang de voorraad strekt!

Caps
Vanaf het najaar van 2016 zijn fraaie oranje caps verkrijgbaar met de opdruk 'T en Vrede en alle goeds!'. Ze kosten drie euro per stuk en zijn af te halen (ze worden niet toegestuurd) bij de franciscanen in Amsterdam of Megen. De caps kunnen ook worden besteld in de webwinkel van de Franciscaanse Beweging.

Broeder of zuster worden?
Drie weekenden per jaar, afwisselend georganiseerd bij de franciscanen in Megen en de clarissen in Megen en Nijmegen, bedoeld voor (jongere) mannen en vrouwen, die zich afvragen of broeder/zuster worden iets voor hen zou kunnen zijn. Info: roeping@franciscanen.nl.

 

Leuke, prikkelende en ook inspirerende videootjes!

Franciscanen in de Lage Landen
What is vocation?
A Day in the Life of St. Francis
Het kerkje van Portiuncula in de basiliek Santa Maria degli Angeli, Assisi.
webdesign: Artis.